Eipä ole tarvinnut paljon päivittää tätäkään. Joulun jälkeen tänne ei päässyt kirjautumaan. Sen jälkeen netti lakkasi toimimasta. Sen kun sai taas vörkkimään, niin koneesta hajosi kiintolevy.

Hyvät ihmiset, sen on sellainen katastrofi, että paljon pahempaa ei juuri voi tapahtua, lasketaan tietysti ihmisten henkeen, terveyteen ja lähimäisiin liittyvät seikat pois. Tallentakaa ne tärkeät jutut jonnekin muualle. Kopioikaa kiintolevy hyvissä ajoin, ne eivät olekaan kovin pitkäikäisiä.

Tässä oli jo muutenkin hankalaa, mutta kaikki kirjanpidot, laskutustiedot yms. mukava meni sitten sen mukana. Verottajan kanssa ollaan muutenkin oltu tekemisissä, eikä niin ystävällisissä merkeissä. Ei kuullosta kovin uskottavalta, että sinne menivät kaikki tiedot. Sinne ne jäivät ja siellä pysyvät.

Valokuvat menivät, mutta tärkeimmät ovat minulla kamerassa tallessa. Josko siihen saisi hankittua hyvissä ajoin uuden muistikortin, niin en esim. vahingossa kadota sitäkin. Olisi liian perinteinen sekin.

Lainakoneella tässä mennään. En pidä läppäreistä, mutta parempi tämäkin kuin ei mitään, mutta tuskin tämä jaksaa mitään Photareita ja Coreleita pyörittää.

Entisen pomon kanssa saa riidellä liksojen maksusta, verottaja kuumottaa, ulosottomies hengittää niskaan ja koko ajan on jossain määrin sairas, uudesta duunista ei ole tietoakaan. Eipä tästä paljon enää puutu.

Pieni vinkki vielä. ÄLKÄÄ KOSKAAN RYHTYKÖ YRITTÄJIKSI. Ainakaan jos ei ole rahaa tarpeeksi parin vuoden elämiseen ja ihan takuuvarma asiakaskunta ja tilauksia ennen aloittamista. Eipä tässä muuta.