Kisut oli koko viikonlopun kiltisti, mutta viime yönä se tappelu taas alkoi. Miksihän se muuten alkaa aina öisin? Onkohan niillä vaan niin tylsää, että pitää vaikka tapella, että on jotain tekemistä ja saa minut pidettyä hereillä?

Anyway, eihän tästä maasta niitä käpyilyneuloja mistään kai saa.  Ja lankakauppojen mummot eivät ole kuulleet edes käpypitsistä, mikä on minusta lievästi sanottuna outoa. Käpyjä löytyi eikä tarvinnut sen ihmeemmin etsiä, mutta olen vakaasti sitä mieltä, että minulla on käpy tai kaksi tallella niin en viitsinyt ostaa. No, koska niitä neuloja ei ollut, mutta hirveä hinku tehdä pitsiä päätyi siihen, että ostin Tikatasta patjaneuloja. Muuten melko sama asia, mutta nehän ovat teräviä kun taas käpyilyneulat ovat tylppiä (ihan ymmärrettävästä syystä). Ei se paljon menoa haitannut, tällaiset sitten tein:

Ajattelin, että noistahan saa vaikka korvikset. pitää vain ensin miettiä järkevin tapa päätellä nuo.

Itse asiassa noiden tekeminen oli ihan kivaa ja tuskin tämä tähän jää. Jostain kuin vaan saisi niitä oikeita neuloja. tai ainahan sitä voi kävylläkin tehdä mutta neulalla oli paljon kivempaa.